Jakt- og Fiskesenteret – maken har du aldri sett!

Bare noen måneder før åpning av senteret, begynner vi virkelig å se konturene av hvordan senteret vil fremstå.

- Bygget står oppe og vi er godt i gang med å innrede innendørs. Parallelt planlegges alle trenings- og demonstrasjonsområdene som skal ligge i kommunen. Første halvår har vi konkrete planer om godt over 50 kurs og flere vil komme. Kurskatalogen kan du bestille på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi har ansatt fire personer ved senteret. Jeg gleder meg som en unge til åpningsdagen i begynnelsen av februar, gliser prosjektleder og generalsekretær i NJFF, Bjarne Oppegård.

Jakt- og fiskesenteret

Hvorfor Jakt- og Fiskesenteret?
Jakt- og Fiskesenteret vil ha tilbud og en spisskompetanse du ikke vil finne andre steder i landet. Det er kort vei mellom undervisningslokaler og praktisk trening, og senteret blir et utstillingsvindu for våre aktiviteter.

- Kom til Jakt- og Fiskesenteret, gjerne sammen med en vennegjeng å ha det sosialt. Velg en av de mange kursene, eller sett sammen en skreddersydd pakke. Valget er ditt! Som medlem er du selvsagt garantert god medlemsrabatt både på aktiviteter og overnatting, sier Oppegård som sier at senteret er helt unikt i Norge.

- Tilsvarende finnes ikke. Og på Jakt- og Fiskesenteret vil du alltid møte personlig service og ekte omtanke, sier han.

Kronerulling
NJFF ønsker å gi senteret en flying start. I den forbindelse er både foreninger og fylkeslag invitert til å kjøpe aksjer i senteret. Dette er nødvendig for at senteret skal få skikkelig rotfeste allerede fra første stund. Flere foreninger har allerede bladd opp – kjempebra! Du kan også delta og alle beløp monner.

Slik støtter DU Jakt- og Fiskesenteret

  1. Mobiltelefon. Ved hjelp av mobiltelefonen kan du sende en SMS med kodeord NJFF til 2490. Da har du gitt oss en støtte på 200 kr som automatisk trekkes fra telefonregningen din. Enkelt! Du kan gi så mange ganger du bare vil.
  2. Nettbank. Hvis du synes det er enklere å bruke nettbank, kan du sette pengene inn på kontonr: 1503 23 251. Du bestemmer selv hvilket beløp du vil gi.

- Alle som gir 200 kr eller mer får navn og giverbeløpet på trykk i Jakt & Fiske og på nettsidene til NJFF.

- Alle som gir 1000 kr eller mer får i tillegg navnet sitt på plakett som henges godt synlig ved Jakt- og Fiskesenteret. Du vil også motta et flott andelsbrev i posten.