Lerdueutvalget

Melhus VGS Arbeidsmaskiner avslutter skoleåret med en smell.

melhus vgs paa skytebanen

Bilde av klassen med lærerne M.Solberg og K.T.Vikvald.

13 elever og 2 lærere fra MVSK-Arb.maskiner brukte hele skoledagen på skytebanen som en fin avslutning på et langt og hardt skoleår. Topp skyteforhold og nydelig vær ga anledning til rensing av såre lunger og luftveier. Etter en lang vinter med mye sveiseflammer og innearbeid,er dette rekreasjon for kroppen.

Elevene ble gitt instruksjon i sikkerhet med skytevåpen før de deretter
fikk en rask introduksjon i leirdueskyting. Trapbanen ble flittig brukt og konkuranse-instinktet våknet. Treff og bom ble behørig notert og registrert.
I matfriminuttet ble det servert varme pølser og brus.

Dette er et tiltak flere av våre skoler eller og bedrifter bør benytte seg av. La elever og ansatte få en pust i bakken og nyte mat og drikke i rene rolige omgivelser. En slik dag bør brukes til å roe ned i en stressfull hverdag.

Resultatene lot ikke vente lenge på seg. Det ble stigning utover ettermiddagen. Treffprosenten steg, og i en omgang klarte M.Solberg(lærer)hele 19 treff og fikk tildelt Bronsetiuren som belønning.

En fin dag som jeg tror de fleste satte veldig stor pris på.Takken går til en rik "Onkel i Amerika" som dro til med sponsing av både bevertning og leirdue-skudd.

Tusen Takk.